Impresii participanti ture foto

 • Irina Condurachi

  on March 27, 2020

  Am trăit timp de 11 zile o experiență de neuitat. Pe lângă peripețiile inerente, am descoperit o Norvegie spectaculoasă lângă câțiva oameni inimoși și calzi, dornici de a se mai perfecționa în ale fotografiei. Am învățat multe tehnici, multe dedesubturi din toate workshopurile făcute.
  Multumim Edi pentru tot, pentru răbdarea de a mă îndruma, mai ales în postura mea de fotograf amator. Visez deja la urmatoarea tură de anul viitor, Aurora Boreală ne așteaptă!
  Succes mai departe!

 • Mihail Mihail

  on March 23, 2020

  O experienta minunata, din toate punctele de vedere: tehnic, locatie, oameni. Tura "norvegiana" a fost un workshop foarte instructiv, alaturi de oameni de calitate, foarte pasionati de fotografie si mai ales intr-un ambient de-a dreptul "martian". Lofoten iarna arata cum nu se poate descrie decat in...fotografie!! Multumim Edi si iti dorim mult succes in continuare!

 • Cristi Borbeli

  on March 4, 2020

  Vreti sa ajungeti in locuri faine unde nu v-ati duce singuri niciodata? Vreti sa va distrati si sa socializati cu oameni de calitate? Vreti sa invatati fotografie? Atunci mergeti in turele organizate de Edi. Aveti toate cele enumerate mai sus la pachet si nu o sa va para rau. Am fost in multe ture cu Edi si de fiecare data am avut parte de surprize placute. Un sfat pentru cei care merg prima data intr-o tura foto. Incercati sa stati aproape si sa urmariti ce spune dar mai ales ce face Edi. Intrebati, ca nu doare. Turele foto nu sunt cursuri foto. Organizatorul organizeaza, participantii trebuie sa profite la maxim de ceea ce li se ofera in pachet.
  Succes Edi!

 • Gutescu Eduard

  on March 2, 2020

  Va multumesc pentru feedback dragi colegi fotografi! :)

 • Dan Fulea

  on March 2, 2020

  Salutare!
  Edi e un om deosebit, profesionist desavarsit, sfaturile lui au fost întotdeauna foarte bune si la obiect. Implicarea lui in organizarea de workshop-uri si intruniri foto a fost excelenta. Locatiile alese de el au fost foarte bune, modelele au fost profesioniste. Sper ca voi putea cat mai curcurand sa particip si la alte proiecte.
  Cu drag de la malul mării, Dan Fulea.

 • Juan Luis Durán-auster

  on March 2, 2020

  I want to congratulate your professionalism in all aspects. Your expertise as a photographer and as a guide for other photographers, always looking for the best point of view and the moment.
  Congratulations friend Edi. A big hug from Juan
  PM !
  juanluisduran.com

 • Ela Borza

  on February 27, 2020

  Ela Borza
  2 minutes ago
  Ela Borza
  Când ești luat prin surprindere și ești în criza de idei, o iei ca la ședința de partid : "sunt de acord cu antevorbitorul meu Sorin Eftene"!
  Într-adevăr dumnealui a sesizat a amanuntele ca un chirurg. În plus pot spune ca am fost în ture foto numai cu aceste grupuri și nu ma pot dezlipi de organizator! Locurile sunt fascinante, cazarea excelenta. Multumesc pt tot ceea ce am văzut, pt.cum am fost sfătuita în momente dificile în realizarea bună a fotografiilor.

 • Sorin Eftene

  on February 27, 2020

  Sa incep cu partea buna care de fapt e foarte bună.
  Pros:Te pregătești foarte minuțios pentru o tura și obiectivele de atins. Locurile în care am ajuns au fost foarte faine.
  Cons:Acorda un pic mai multa atenție celor care te insotesc. Să fi un pic mai atent cu ceea ce fac și rezultatele muncii lor chiar dacă sunt mai modeste. Detectează-le deprinderile greșite și învață-i din bogata ta experienta mai ales pe cei începători.
  Sunt mulțumit per ansamblu și cred ca o sa te mai însoțesc. Din nefericire jobul nu îmi permite tot timpul.

 • Jose Beut

  on February 27, 2020

  It has been a pleasant experience thanks to your professionalism and your complete dedication to achieve the objectives that customers require. We have repeated but it will not be the last time we visit Romania in your company. @ José Beut

Powered by SmugMug Owner Log In